HATAY / YAYLADAĞI - Yayladağı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

0326 471 33 26 (Sabit)
Çamaltı M. Çamlıca Sok. No12 Yayladağı/HATAY
Vizyon
Mesleki ve teknik eğitim alanında okulumuzu bölgemizde bir tercih sebebi ve cazibe merkezi, mensubu olmaktan gurur duyulan güçlü bir marka ve saygın bir eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Öğrencilerin ekonomik, sosyal ve kültürel yeterliliğe sahip olmalarını sağlamak, ülkemizin ihtiyaç duyduğu hizmetler sektöründe yönetim ve kontrol becerisi kazanmış ailesini, vatanını, milletini seven, mensubu olmakla iftihar ettiğimiz Yüce Türk Milleti’ne ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde ve bunları davranış haline getirmiş bireyler yetiştirmek, mesleki ve teknik eğitim yoluyla öğrencilerimizi çağın gerekleri doğrultusunda öncelikle hayata/topluma, ara insan gücü olarak iş piyasasına ve yükseköğrenime hazırlamaktır.
Başarılar
Okulumuz 2010-2011 eğitim öğretim yılında "Proje Tabanlı Beceri Yarışması"nda Çocuk Gelişimi Alanında Hatay İli genelinde birinci olmuştur.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim ( Uygulama Ana Sınıfı için İkili Öğretim )
Karayolu
Çamaltı mah. Çamlıca sok. No : 12 Yayladağı / HATAY
İl merkezine 50 km uzaklıktadır.